Matti Hokkanen Multimek Oy:n toimesta ja Kimmo Tossavainen KX-Treeshears Oy:n toimesta tekivät yhteistyösopimuksen uuden tyyppisen KX-Energiapuukouran valmistuksesta.

 

Yli vuosikymmenten kokemukset alalta yhdistävät nyt voimansa

 

 

Kimmo Tossavaisella on pitkä, yli 14 vuoden kokemus energiapuukourien suunnittelusta ja valmistuksesta sisältäen kolmen erilaisen energiapuukouran suunnittelun ja tuotekehityksen.

 

 

Multimek Oy on koneiden ja laitteiden sekä niiden komponenttien sopimusvalmistaja. Multimekilla on myös pitkä, yli vuosikymmenen mittainen kokemus eri merkkisten energiapuukourien laajamittaisesta valmistuksesta. Yrityksen konekanta ja osaaminen soveltuu hyvin tämän tyyppisten tuotteiden valmistukseen. Yhteistyösopimus mahdollistaa erittäin kustannustehokaan toimintamallin jossa painopiste on tehokkaassa valmistusprosessissa ja pienessäorganisaatiossa, jolloin asiakas saa parasta mahdollista laatua, parhaaseen hintaan.

 

Tuloksena on teknillisesti kehittynein energiakoura

 

 

Kourassa on käytetty ainoastaan parhaita raaka-aineita, kuten Durostat 400 ja 500 kulutusterästä. Lisäksi koura on siro, voimakas ja erittäin tehokas käytössä. Kourat hitsataan ja ne koneistetaan hitsauksen jälkeen, jolloin energiakouraan ei jää sisäisiä jännitteitä jotka kuluttavat kouraa tarpeettomasti, tämän jälkeen kourat maalataan kaksi-komponentti uretaanimaalilla.

 

 

KX-Energiapuukoura on markkinoiden teknillisesti kehittynein kaivinkoneeseen tarkoitettu energiapuukoura. Kaiken lisäksi energiakouramme hinta on erittäin asiakasystävällinen.

 

 

Yhteystiedot

 

Multimek Oy
Kukontie 3
42600 Multia

Toimitusjohtaja
Matti Hokkanen
matti.hokkanen@multimek.fi
040 528 9768

KX-Treeshears Oy
Hiojankatu 5
44200 Suolahti

Toimitusjohtaja
Kimmo Tossavainen
040 966 2067