Asiakkaidemme suusta

”Ammattilaisen testaama, työteholtaan ja rakenteeltaan paras kouramalli”

Janne Kerttula on testannut KX-280 energiapuukouraa ammattilaiskäytössä kouran kehittämisen aikana. Kerttula on käyttänyt kouraa esim. puistometsien harvennustöissä ja risukkojen raivauksessa. 

Hänen mielestään kouran työteho paranee ja aikaa säästyy, koska KX-280 energiapuukouran saksien avautumiskulma on muita kouramalleja suurempi. Näin samalla kerralla kouraan saa kerättyä paljon isompia puunippuja. Lisäksi koura on rakenteeltaan sen mallinen, sirompi ja kapeampi, että kuskin näkyvyys kopista on risuikoissa esteetön.

Janne Kerttula on ollut tyytyväinen kouran työtehoon ja käyttöominaisuuksiin sekä saamaansa palveluun. ”Tarvittaessa voi aina soittaa ja kysyä”, Kerttula Maanrakennus ja maansiirtoyrityksestä toteaa.

Maanrakennus ja maansiirto Tmi Janne Kerttula

Raahe 9.11.2020 mt

”Vertailun voittaja, kestävin ja toimivin energiapuukoura”

Jukka Halmetoja Lahden Minikonepalvelusta vaihtoi KX-280 energiapuukouraan ja siihen saatavaan keräilijään kokeiltuaan kahta eri merkkistä kouramallia. Hänen mukaansa KX-280 kouramallin teräs on lujaa ja kestävää eivätkä saksien kärjet katkeile tai osat irtoile. Koura on myös rakenteeltaan erittäin luja ja vahva, toteaa Janne Halmetoja.

Halmetoja on käyttänyt kouraa teollisuushallien ja pihapuiden raivaukseen ja risukkojen harvennukseen. KX-280 energipuukouraa pystyy käyttämään myös sivusuunnassa, jolloin sillä pääsee helposti teiden varsien ja peltojen ojien reunoille.

KX-280 koura säästää aikaa ja kustannuksia, koska keräilijällä saa suurempia puunippuja kerralla ja koura kestää työssä ja toimii tehokkaasti.

Lahden Minikonepalvelu, kone-, purku- ja rakennuspalvelu

Lahti 9.11.2020 mt

”KX-280 energiapuukoura on nopea, tehokas ja voimakas”

Pasi Haikarainen Rakennus Haikaraisesta toteaa, että ”koura on hyvä. Kyllä, olen ollut tyytyväinen. KX-280 koura on nopea, tehokas ja siinä riittää voimaa.

Hän on käyttänyt KX-280 energiakouraa koneessaan suopellon ojien ja metsäojien raivaukseen. Haikarainen kääntelee kouraa sivusuunnassa jopa 90 asteen kulmassa maastossa. Kouran etu on myös se, että kuljettaja näkee työn vaiheet hyvin koneen kopista koko ajan.

KX-280 energiapuukouralle on töitä riittänyt, ja tarvetta on keväämmälläkin, arvioi Pasi Haikarainen rakennusliikkeestä.

Rakennus Haikarainen, rakennusliike

Juva 18.11.2020 mt