KX Energiakouran Ominaisuudet

Video KX Energiapuukouran ominaisuuksista

KX energiapuukoura on uudentyyppinen moduulirakenteinen energiapuukoura, joka koostuu rungosta, pohja- ja kansilevystä, kahdesta leuasta, kahdesta sylinteristä, sekä kahdesta reaktiotangosta.

Koura on suunniteltu niin, että voimat kumoavat toinen toisensa, eli kahden sylinterin työntäessä, kaksi reaktiotankoa samanaikaisesti vetää. Kouran toisella puolella kaksi sylinteriä työntää samalla, kun kaksi reaktiotankoa vetää. Näin ollen kourasta on kyetty tekemään todella sirorakenteinen ja se on pystytty lujuuslaskennoissa havaitsemaan äärimmäisen kestäväksi rakenteeksi.

Runkoon rakennetulla lipalla, pystytään vetämään itseä eteenpäin, mutta rungon ollessa kapea, se ei haittaa näkyvyyttä katkaistaviin puihin. Hytistä näkymä on hyvä ja kouran levein kohta on leukojen kärjet, jolloin puustovaurioiden määrä pienenee huomattavasti ja toisen puun ottaminen toisen puun vierestä pystytään tekemään tarkasti.

KX-280 energiapuukoura lippa

KX Kouran runkoon rakennettu lippa

Tehokas terä

Kouran terä on suunniteltu niin, että se pystyy katkasemaan molemmilta puolilta yhtä tehokkaasti ja näin ollen iso puu voidaan katkaista kummalta tahansa puolelta. Terän irroittaminen käy helposti viittä mutteria löysäämällä ja nykäisemällä terä välistä pois.

Terän takaisin laitto hoituu myös yhtä helposti, laittamalla terä takaisin ja mutterit kiinni, jolloin se pysyy hyvin paikallaan. Kiinnike on myös ruuveilla kiinni, joten konetta vaihtaessa voidaan vaihtaa kiinnike, jolloin pystytään pitämään samaa kouraa. Muutkin komponentit, kuten keräilijä on kiinnitetty ruuveilla.

Lisävarusteet

Kouran lisävarusteeksi on saatavilla patentoitu joukkokäsittelylaite, joka on äärimmäisen kestävä ja pitää puut erittäin hyvin.

KX-280 energiapuukoura joukkokasittelylaite

Joukkokäsittelylaite helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä

KX Energiapuukourat nyt saatavilla

KX Energiapuukouriin on saatavilla kolmen vuoden takuu, joka koskee terää ja kaikkia muita osia, paitsi hydrauliletkuja.

KX Energiapuukourien hinnat alkaen 2690€ (alv 0).

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta ja kustannustehokkaasta KX energiakourasta, ota meihin yhteyttä soittamalla +358 409 662 067 (Kimmo) tai ota yhteyttä allaolevalla yhteydenottolomakkeella.